gallery/logozeekraal2

Praktijk de Zeekraal

Magnetiseren

 

In het lichaam van ieder mens stroomt energie. Als deze energie verstoord is en er meer negatieve dan positieve energie door het lichaam stroomt, kan men last krijgen van lichamelijke en/of geestelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan moeheid, pijnlijke schouders of nek- en hoofdpijn. Magnetiseren houdt in dat er polariteitsenergie wordt overgebracht naar de persoon die klachten heeft. Door deze energie over te brengen op het lichaam, nemen de klachten af.

 

Genezende energie wordt overgebracht op het lichaam door handoplegging. Door strijkende bewegingen te maken over de meridianen, gelegen in de armen en benen, wordt de energiestroming weer op gang gebracht. Door middel van het verwijderen van negatieve en/of overtollige energie komt er weer balans in het lichaam waardoor pijn en spanningen afnemen. Door te magnetiseren wordt ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer op gang gebracht.

 

 

 

Hoe werkt een magnetische behandeling?

De behandeling wordt gedaan op een behandeltafel, waarbij u alleen de schoenen uit hoeft te doen.
Ik zal mij openstellen voor de kosmische energie, waardoor de energie in mijn handen zal gaan stromen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is moeilijk in te schatten. Meestal zijn  4 á 5 behandelingen voldoende.


In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk. Soms verergert de klacht tijdelijk. Soms kunt u tijdens een behandeling voelen dat de energie begint te stromen, een tintelend gevoel krijgen of warmte of koude voelen. Het kan ook voorkomen dat er tijdens een behandeling emoties loskomen. Dit kan variëren van lachen tot huilen.


Een behandeling wordt meestal als prettig ervaren. Sommige mensen voelen niets tijdens de behandeling, maar ervaren wel de uitwerking.
Bij magnetiseren wordt niet alléén de ‘zieke’ plek behandeld, maar het totale lichaam.
Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.

 

 

gallery/schema magnetiseren, transparant