gallery/logozeekraal2

Praktijk de Zeekraal

Soul Body Fusion®

 

Soul Body Fusion® is een energetische techniek waarmee blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden.

 

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar wij zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. Wij leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen belemmeren.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

 

De Soul Body Fusion®  wordt in drie delen gedaan. Na de eerste sessie, volgt er na precies een week de tweede sessie. De derde sessie, wordt ongeveer 3 weken na de eerste sessie gegeven.  De sessies nemen elk ongeveer 30 minuten in beslag.

Soul Body Fusion® kan ook op afstand worden gegeven.

Voor meer informatie over Soul Body Fusion® kun je kijken op www.soulbodyfusion.nl

 

 

Uitleg over de sessie:

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Een aantal mogelijke effecten:

- Snelle spirituele groei

- Meer energie

- Meer zelfvertrouwen

- Blijer

- Gelukkiger

gallery/sbf banner international[1855] (2)
gallery/sbf banner international[1855]